Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Rett hjem for Telia

HjemmeNett og Telia InfoMedia starter sammen selskapet Netpool for å selge bannerannonser på Internett i Norge.

Telias avdeling InfoMedia eier fra tidligere av Netpool, og har allerede etablert seg i Sverige, Finland og Danmark. Selskapene selger bannerannonser for mer enn 100 skandinaviske nettsteder.

I Norge blir HjemmeNett samarbeidspartner. Dette selskapet styrer fra før av annonser for Eiendomsnett, BilNett, JobbNett og eShop Scandinavia. HjemmeNett er Orkla Medias portalsatsning i Norge

Vekst
– Netpool er en seriøs aktør, med klare ambisjoner om å bli et av skandinavias ledende nettverksselskaper. I tillegg til solide tekniske driftsløsninger, driver Netpool en fokusert utvikling av annonseprodukter med mer enn 40 salgsansatte i Sverige, Finland og Danmark, sier adm.dir. Runar Lie i Netpool Norge.

Dekning
Gjennom avtale med det amerikanske nettverksselskapet FlyCast vil Netpool Norge kunne tilby sine annonsører dekning på 1.500 nettsteder over hele verden, samtidig som nettstedene tilbys en utsalgsgrad opp mot 100%.

Runar Lie er adm.dir for Netpool Norge. Salgssjef blir Onar Haugli, som idag leder salget av bannerannonser på HjemmeNett. De lover at Netpool skal gå aktivt i gang med å rekruttere nye nettsteder.

Stikkord: Mobil