Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lager WAP for Intranett

Nå vil du kunne få tilgang til Intranettet via mobiltelefon. Software Innovation (SI) som utvikler Intranett og System Senteret as (SyS) som kan mobile løsninger skal samarbeide.

SI og SyS har inngått avtale om strategisk samarbeid innenfor fagområdet mobile løsninger, heter det i en pressemelding fra SI.

Selskapene jobber fokusert i dag med løsninger for den mobile medarbeider; SI/WEBCom med intranettløsninger og System Senteret as med Exchange-integrasjoner, mobil infrastruktur, SMS og WAP.

Kombinerer produkter
SyS har tidligere utvikler løsninger for mobile kontorer, der de har integrert datamaskin, skriver og modemoppkobling i en og samme koffert. Selskapet har også laget en løsning for hvordan man kan få meldinger fra intrantettet (Outlook/Exchange) til mobiltelefonen via teksmeldinger (SySManager).

SI har, etter oppkjøpet av WebCom, sikret seg intranettpakken WebOffice. SySManager vil nå integreres i WebOffice som plug-in modul. Samtidig vil System Senteret as og Software Innovation arbeide sammen for å utvikle nye løsninger til de personifiserte tjenestene som WebOffice legger opp til.

– WebCom jobber målrettet med å finne ledende aktører innenfor flere kompetanse- og fag-områder, og innenfor mobile løsninger kunne vi ikke funnet en bedre partner, sier Rune Semundseth, daglig leder i WebCom.

– Vi så umiddelbart den logiske koblingen mellom vår mobil-kompetanse og web-møteplassen WebOffice. Vi ser også spennende muligheter i samarbeidet med SI , sier Jan Kristian Karlsen, salgsdirektør i System Senteret as.