Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fjærvoll uten resultater

Etter telefonmøtet tidligere i dag, mandag, ble det klart at samferdselsminister Dag Jostein Fjærvoll (bildet) måtte møte næringsminister Björn Rosengren i Sverige. Heller ikke det ga resultater.

Arne Joramo
Først satt Fjærvoll og Rosengren i et times telefonmøte tidligere på dagen. Men partene kom ikke til enighet om Telaris-fusjonen.

Fjærvoll dro derfor til Arlanda utenfor Stockholm i ettermiddag. Målet var å f få gjennomslag for at mobilvedtaket var ugyldig og at Tormod Hermansen fortsatt skal være Norges kandidat som konsernsjef for det fusjonerte Telenor/Telia.

Men etter et tre timer langt møte, kunne Fjærvoll i følge TV2 fortsatt ikke melde noen framgang. Det er dermed på det rene at de land sine ministre må møtes nok en gang denne uken.

Hvis Fjærvoll ikke lykkes, kan hele fusjonen ryke. Og da kan også samferdselsministeren egen posisjon også være truet.

De to ministrene må møtes før det ekstraordinære styremøtet som styreleder Jan-Åke Kark har innkalt til på førstkommende fredag. På dette møtet er det forventet at Tormod Hermansen blir pålagt til å følge opp styrets tidligere vedtak om å legge hovedkontoret for mobilvirksomheten i det nye selskapet til Sverige.

Stikkord: Mobil