Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Enda en stillingstjeneste lanseres

Danmarks ledende jobbmarkedsplass på Internett, JobMatch, lanseres nå i Norge. JobMatch skal vinne markedsandeler på bedre utvelgelse enn de veldig mange andre aktørene.

Graver, Rustad og Auran

JobMatch Norge AS ble etablert i september, og selskapet har benyttet tiden frem til i dag til å bearbeide og oversette det danske systemet for lansering på det norske markedet, skriver selskapet i en pressemelding.

Bedre utvelgelse
JobMatch benytter seg av en teknikk med faste valgmuligheter i ulike kategorier. Det betyr at selve ”match-prosessen” kun gir kandidater som ”matcher” den definerte stillingsprofilen hos jobbtilbyder.

Dette skal innebære en kvalitativt bedre utvelgelse, og en langt mer effektiv kontaktadministrasjon mellom jobbsøker og jobbtilbyder, heter det i pressemeldingen.

JobMatch’ tjeneste skal ivareta jobbsøkerens anonymitet fullt ut. Det betyr blant annet at du kan legge inn din CV og vente på jobbtilbud uten å være redd for at din arbeidsgiver skal få vite at du er på jobbmarkedet.

Ambisiøs tjeneste
JobMatch Norge AS forventer å tjene penger allerede første hele driftsår i Norge, og har som klar målsetting å etablere seg blant de tre største aktørene i det norske markedet i løpet av år 2000.

Det kan jo vise seg å bli forholdsvis tøft. Det er i hvert fall nok aktører som vil slåss om disse plassene fremover.