Hegg Gjølme, Elisabeth

Annonse


Telenor-klage avvist

Hegg Gjølme, ElisabethPost- og Teletilsynet (PT) avviste i november Telenors ønske om oppsettende virkning mot Telepluss. Da prøvde Telenor å appellere til departementet – til liten nytte.

Mye tyder på at tele-Norge ikke får oppleve en ny ”Sense-sak,” der Telenor ”sjarmerer” politikerne til å overprøve telereguleringsorganet PT.

Blankt avslag
Etter PT avviste Telenors krav om oppsettende virkning – ikke iverksette vedtaket fra PT før det er ferdigbehandlet – klaget mobiloperatøren til AAD.

– Vi har ikke fått medhold for oppsettende virkning hos departementet. Men vi venter fortsatt på meglingen om samtrafikk i PT, og selve saksbehandlingen i AAD, sier informasjonsdirektør Elisabeth Hegg Gjølme til ITavisen..

Annonse


Tregt
Hun synes det er beklagelig at meglingen hos PT trekker ut, og tror det kan skyldes at tilsynet venter på stortingsmeldingen om tilgang til mobilnettene.

Håper du at PT vil stoppe callback?

– Vi regner med gjennomslag for vårt synspunkter i denne saken, blant annet når det gjelder andre selskapers bruk av callback, sier hun til ITavisen.

Annonse