Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bedre grafikk på G4

Apple annonserte idag at selskapet har forsterket serien med Power Mac G4-produkter, som får opptil 40 prosent bedre grafikkytelse ved 3D-grafikk.

PowerMac G4
Det skjer ved at alle modellene nå har fått det nye Rage 128 Pro grafikkortet som standard. I tillegg er det nå introdusert et digitalt videogrensesnitt som støtter Apples nye heldigitale LCD-monitorer, heter det i en pressemelding fra Apple Norge.

Oppgradert arktitektur
350 MHz-modellen har i tillegg blitt oppgradert til samme arkitektur som benyttes i 400 MHz og 450 MHZ- konfigurasjonene og kommer nå med DVD-ROM, AGP grafikk og forberedt for Apples trådløse nettverkssystem, AirPort.

De tre nye Power Mac G4 konfigurasjonene erstatter de forrige variantene umiddelbart og er tilgjengelig til samme prispunkt som sine forgjengere.

– De “gamle” Power Mac G4-modellene har fått en fantastisk mottakelse i Norge. Det er ingen grunn til å tro at entusiasmen i proffmiljøene skal bli mindre når vi nå øker ytelsen uten å endre prispunktet. At vi nå har samme arkitektur gjennom hele serien gjør det også enklere både å selge og å kjøpe Power Mac G4, sier Arne Odden, konstituert daglig leder i Apple Norge.

– Alle G4-modellene er nå forberedt for AirPort, vårt nye konsept for trådløst nettverk basert på IEEE 802.11-standarden. Dermed går de svært godt sammen med iBook og nye iMac som også har denne teknolgien som standard.