Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tåregass kvalte Amazon

Politiet i Seattle skulle stoppe demonstranter mot WTO-kongressen i Seattle. Den voldsomme bruken av tåregass stoppet i samme slengen den døgnåpne supporttjenesten til Amazon.

Amazon
(Ill.: Amazon.com)

Det var ikke bare demonstranter som fikk pusteproblemer, da verdenstopper diskuterte klimagasser og overoppheting i Seattle.

Host-hark – beklager
– Vi beklager – vi kan ikke ta din samtale nå grunnet opprøret rundt verdens handelsorganisasjons kongressen nå, var beskjeden kunder av verdens største bokhandel – Amazon.com, fikk da de ringte den døgnåpne supporttelefonen.

En talskvinne for Amazon sier til WSJ.com at tåregass lekket inn i lokalene, og at de var nødt til å ta vare på det ansatte.

Sure kunder
Selskapet som er anerkjent for sin kjappe og pålitelige kundeservice fikk flere negative reaksjoner på stengningen.

En 69 år gammel dame fra Georgia fikk ikke svar på diverse e-posthenvendelser, og tok derfor telefonen fatt. Når hun der ble avspist med en telefonbeskjed, var kritikken ikke nådig.

– Jeg er opptatt med å pakke for å komme meg ut i morgen for å besøke mine barnebarn. Jeg har ikke zillioner av timer å bruke på Amazon!, sa damen, ifølge WSJ.com

Fungerer igjen
Saken ble ikke bedre da selve nettstedet fikk en halvtimes knekk like før midnatt onsdag norsk tid. Ifølge selskapet var dette helt urelatert til demonstrasjonen, og hevder at både support og nettstabilitet nå fungerer som normalt.