Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Stor tro på Windows 2000

Dersom Microsofts analysebyrå får rett vil 39 prosent av de nordiske virksomhetene som har testet beta 3-versjonen av Windows 2000 starte med pilotinstallasjoner før sommeren.

Windows 2000

56 prosent anbefaler sine kolleger å bruke det nye operativsystemet, viser undersøkelsen utført av analysebyrået InfoOne, skriver Microsoft i en pressemelding.

Bedriftsfokus
Windows 2000, som lanseres i februar neste år, er ifølge Microsoft selv rettet mot bedriftskunder. Lanseringen skjer etter at tusenvis av nordiske enkeltpersoner og virksomheter har deltatt i en lang testperiode.

Microsoft har intervjuet 2.221 virksomheter i Norden som har testet det nye operativsystemet. 39 prosent av de spurte svarer altså at de kommer til å gjøre pilotinstallasjoner av operativsystemet før juni måned neste år.

Undersøkelsen er gjennomført i september i år.

– Ikke ferdig
– Dette er et fantastisk godt resultat for oss, fordi de intervjuede har gjort sin vurdering ut fra den testversjonen av operativsystemet som ble frigjort så tidlig som den 31. april i år. Dette var langt fra et ferdig produkt, sier Ulf Alvarsson, som er nordisk produktsjef for Windows 2000.