Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Forbrytelse lønner seg

Det skal produseres et nytt multimediespill basert på det som i ettertid er blitt kjent som Det store togrøveriet i Storbritannia i 1963. Det vil være en skikkelig ekspert blant designerne: Ronald Biggs.

Biggs har sammen med sin medsammensvorne togrøver Bruce Reynolds skrevet kontrakt med Sci Entertainment Group for å produsere spillet som selvsagt har fått navnet ”The Great Train Robbery”, akriver Associated Press.

Unngått utlevering
Biggs ble idømt 30 års straff for ranet, men rømte til Brasil etter bare 15 måneder i fengsel. Han er nå bosatt i Brasil og har hittil maktet å unngå utlevering til Storbritannia.

Med dette spillet bygges myten om Biggs eventyrfylte og misunnelsesverdige liv. Punkbandet Sex Pistols er blant dem som har levert materiale til denne myten da deler av bandet spilte inn en singel med Ronald Biggs i 1978.

Var det noen som sa at forbrytelse ikke lønner seg?