Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sense blir ny mobiloperatør

Sense Communications har endelig inngått avtale med Telenor Mobil om å tilby mobiltjenester i Norge. Selskapet blir det første som kan knekke duopolet som råder i dag.

Sense mobil

Tjenesteleverandøravtalen gir Sense Communications anledning til å selge mobile tjenester i eget navn til det norske markedet. Dette skjer ved at Sense Communications kjøper mobiltrafikk og SIM-kort fra Telenor Mobil.

Dermed kan Sense Communications selv ha hånd om markedsføring, salg, fakturering og kundekontakt.

Fornøyde
– Vi er godt fornøyd med å ha fått avtalen på plass, og planlegger nå vår lansering i markedet i løpet av første halvår neste år. Dette vil komme norske forbrukere til gode, sier Nadir Nalbant, adm.direktør i Sense Communications i en pressemelding.

Telenor Mobil er også tilfreds med avtalen.

– Vi har jobbet lenge med å lage et tjenesteleverandørkonsept som møter markedets behov for denne type tjenester, sier Stig M. Herbern, adm.direktør i Telenor Mobil og Norden-sjef for det nye mobilselskapet i Telenor/Telia.

Herbern mener avtalen vil stimulere konkurransen ytterligere og være med på å videreutvikle mobilområdet.

Stikkord: Mobil