Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt parti Nokia 7110 til Norge

Gikk du glipp av 7110-telefonen da den ble revet vekk fra butikkhyllene i oktober? Ikke fortvil. I morgen kommer et nytt parti på omlag 200 telefoner til landet.

Fredriksen, Frida

Mobilforhandlerne gjør det de kan for å hamstre WAP-telefoner. Men selv om de får inn nye leveranser er det lite som tyder på at det blir nok til å dekke alle på venteliste.

Kunstig høy
– Jeg kan bekrefte at det kommer nye telefoner til uken, men jeg vil ikke si noe om antallet, sier adm. direktør Per Frøshaug i RagnarHagatroncell til ITavisen, som er en av de fire offisielle Nokia-importørene i Norge.

Han sier at etterspørselen har passert alle forventninger og at Nokia leveringsproblemer ikke gjør saken bedre. Frøshaug tror ikke markedet for 7110 vil stabilisere seg før over nyttår.

200-300 stk.
– Vi får inn 25 nye telefoner til butikken i morgen, sier salgsdirektør i GSMsenteret, Idar Vollvik til ITavisen.

Ifølge Vollvik kommer det inn omlag 200 til 300 telefoner fordelt via de fire importørene. Ventelisten hans over kunder som vil ha Nokia-mobilen har allerede passert 500.

ITavisen har sjekket rundt hos noen forhandlere og de fleste opererer med lange ventelister av folk som vil ha det siste WAP-skriket. Som ITavisen skrev tidligere i år, er det lite som tyder på at alle kan regne med å få kjøpt før jul.

Stikkord: Mobil