Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia 7110 blir billigere

I begynnelsen var enkelte WAP-fanatikere villige til å by opp mot 20.000 kroner for Nokia 7110. Etter hvert som flere telefoner kommer inn faller prisene kraftig.

Nokia 7110

Selv om mange tusen står på venteliste for å få den populære telefonen, er de ikke folk villige til å betale hva som helst.

Kunstig høy
– Når det er så stor etterspørsel blir prisen kunstig høy. Det finnes jo alltid en del mennesker som skal ha det først uansett, sier adm. direktør Per Frøshaug i RagnarHagatroncell til ITavisen, som er en av de offisielle importørene av Nokia i Norge.

Han regner med at prisene vil falle mye etter hvert, men vil ikke tallfeste prisanslag.

Faller
GSM-Senteret auksjonerte bort en WAP-telefon for 17.000 kroner, og Nokiastore tok 9.000 kroner da det første partiet kom inn på tampen av oktober. Når neste parti nå kommer inn er tonen noe mer edruelig.

– Vi tjente jo godt på de få telefonene vi fikk, men nå vil vi senke prisene på partiet som kommer i morgen, sier salgsdirektør i GSM-Senteret, Idar Vollvik, til ITavisen.

Han anslår at de vil selge Nokia 7110 for omlag 7.000 kroner fra i morgen av, og regner med at hyllene fort blir tømt.

Billigst men…
Komplett Data, som har hovedkontor i Sandefjord, tar imot bestillinger via nettet for 3.790 kroner, men har ennå ikke fått inn en eneste telefon.

– Det kan nok drøye til etter jul før vi kan levere til alle vi har på venteliste, sier produktsjef Thor Aasen i Komplett Data til ITavisen.

Stikkord: Mobil