Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fastweb tilbyr WAP-hjemmesider

Fastweb og adm. direktør Jan Rune Størseth (bildet) satser nå på løsninger både for web og WAP. Og de forbauser Nokia og Ericsson med å ville ha WAP-løsninger også for forbrukere.

Størseth, Jan Rune

Den siste tiden har Fastweb levert kombiløsninger for omlag ti kjeder. Blant disse er mobilkjeden Commit og sportsforhandlerne G-Sport. I neste versjon av pakken Xpressweb som kommer på nyåret, vil det lagt inn muligheter for å legge informasjonen ut på både web- og WAP-sider.

Begrenset innhold
– Til å begynne med vil det være naturlig å fortelle om servicetilbud og tjenester på en WAP-løsning. Mulighetene for å sende Mail og for å få support vil også være supert, sier salgsleder Gudbrand Vatn i Fastweb.

Fastweb er i forhandlinger med Motorola og Ericsson, og har allerede avtaler med Nokia. Disse selskapene er sentrale aktører i WAP-forum, og lager malene for hva som vil skje på området.

– Vi skal være en aktiv pådriver i utviklingen av mobile internettløsninger for massemarkedet i Norden, sier adm. direktør Jan Rune Størseth i Fastweb.

Like interesser
– Samarbeidet med Nokia har flere nivå; både innen utvikling og operasjonelt produkt- og markedssamarbeid, sier Størseth.

– Partene har sammenfallende interesser på flere områder. Vi er alle opptatt av at massemarkedet modnes i forhold til det mobile Internett. I tillegg selger vi jo produktene våre gjennom de samme forhandlerkanaler, sier han.