Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spray-portal utfordrer SOL

Adm. direktør Knut Ivar Skeid (bildet) i Spray åpnet i dag sin nye norske portal. Portalen inneholder et bredt spekter av informasjon og tjenester, blant annet innenfor nyheter, forbrukerstoff og mobilteknologi.

Skeid, Knut Ivar

Spray har inngått samarbeid med en lang rekke ledende innholds- og tjenesteleverandører hvor også ITavisen er en av leverandørene av nyheter.

Skal bli ”hjem”
Spray ble etablert i Sverige i 1995 og har som målsetning å bli en av de ledende aktørene på det europeiske forbrukermarkedet på Internett. I tillegg til Norge er Sverige er selskapet også etablert i Tyskland, Frankrike og Italia.

– Spray er et rendyrket digitalt mediehus. Brukernes behov og nettets muligheter skal styre våre prioriteringer. Vi er heller ikke en ren startside som sender brukerne i øst og vest. Spray skal være brukernes ”hjem” på nettet, sier ansvarlig redaktør Jan Omdahl.

Yahoo og Spray
Sprays ansvarlige redaktør understreker at portalen som lanseres i dag vil være i utvikling fra dag én. Nye tjenester og kanaler vil bli lansert fortløpende. I løpet av kort tid vil de blant annet lansere en søkemotor som er utviklet av det samme selskapet som har utviklet motoren til Yahoo.

Du finner Spray-portalen på: www.spray.no