Hopp til navigasjon Hopp til innhold

IP for NetCom og Nortel

Nortel Networks og NetCom GSM kan i dag annonsere at man har tegnet avtale om å bygge et nytt nasjonalt IP nett infrastruktur for Internett aksess i det norske markedet.

NetCom Logo
Nortel Networks vil tilby alle produkter og tjenester som støtter Internett stamnettet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Oppringt
NetCom GSM vil i startfasen tilby sine kunder med oppringt aksess og GSM data løsninger. Nortel Networks vil i tillegg levere sin ledende software tjenesteportefølge: Preside Policy Services med Preside Radius og Preside Name og Adress Management produkter for management, administrasjon og sikkerhet.

NetCom GSM har i sine planer å bli en av de ledende Internet Service Providers (ISP) og hente markedet fra eksisterende GSM kunder. NetCom GSM vil tilby Internett aksess for sine kunder og forventer å oppnå et stort antall brukere innenfor de neste månedene etterhvert som markedsføringen starter denne høsten.