Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ericsson netter på norsk

Selv om Ericsson ikke vil innrømme det, har selskapets norske Internett-sider ikke vært spesielt brukervennlig for dem som er opptatt av mobiltelefoner. Nå gjør de noe med det.

Ericsson T28 (åpen)
– Sidene har ikke vært for dårlige, hevder markedssjef Bjørn Ørpen i Ericsson overfor ITavisen.

– Men vi ønsker bedre sider og det jobber vi med nå, sier Ørpen som håper at sidene vil være tilgjengelige i begynnelsen av desember.

Opplysninger på norsk
Den norske mobilsiden vil bli linket direkte fra ericsson.no. Ericsson vil konsentrere seg om produkter som blir distribuert i Norge og som har fokus i Norge, selvfølgelig med opplysninger på norsk. Målet med de nye sidene er at du skal slippe å lete deg frem for å finne de riktig produktene.

På de nye sidene vil det blant annet finnes opplysninger som taletid, vekt og lyttetid (standbytid) på hvert enkelt produkt. Det vil også være en spørsmål/svar-seksjon myntet på norske mobilforhold.

I utgangspunktet har ikke Ericsson planer om å legge inn priser på mobiltelefonene, men heller legge linker til kjeder som selger produktene.

Klar i desember
– Et av målene er å holde sidene så levende som mulig, sier Ørpen som altså tror at sidene skal være tilgjengelige i begynnelsen av desember.

Stikkord: Mobil