Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telecomputing skal hjelpe MS

Telecomputing Inc har inngått en avtale med Microsoft Corporation om levering av Application Service Provider (ASP)-tjenester.

Avtalen startet i oktober med et pilotprosjekt i USA’s Mid-Atlantic Region (Maryland, Virginia og Washington D.C.), melder Telecomputing. Avtalen gir bedriftskunder tilgang på en sentralisert IT-løsning, lokalisert i et av TeleComputings datasentre, til en fast, avtalt pris per måned.

TeleComputing og Microsoft vil i fellesskap utvikle kanalstrategier for å støtte en ASP-modell. Dette samarbeidet vil omfatte felles opplæring av salgs- og support personell, samt gjennomføring av felles kundeprosjekter.

Fra år 2000
Microsoft og TeleComputing vil drive pilotprosjektet gjennom 1999 og tjenestene vil bli tilgjengelige i USA og Europa tidlig år 2000. I tillegg vil Microsoft gi TeleComputing tidlig tilgang på nye versjoner av Microsoft sin programvare samt holde TeleComputing oppdatert på fremtidige produkter og teknologiske veivalg.

TeleComputing vil bruke sitt datasenter i Vienna, Virginia, for å levere sine ASP-tjenester. Senteret er lokalisert sammen med MCI/WorldComs UUNet, og er direkte oppkoblet mot UUNets høyhastighets Internett backbone. Datasenteret er etablert med utgangspunkt i TeleComputings TECOS, som er spesialutviklet for å levere forretningskritiske løsninger med de høyeste krav til sikkerhet, pålitelighet og ytelser.

Stikkord: Mobil