Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gratis mobildata – ei for alle

Dersom du ønsker å få data overført til mobiltelefonen din kan du ikke benytte Telenors nye tilbud om gratis mobildata. Da er du fortsatt nødt til å ha et eget GSM-dataabonnement hos Telenor Mobil.

Nokia communicator 9110

– Det nye gratistilbudet er ikke noen full erstatning for det eksisterende GSM-dataabonnementet, sier informasjonssjef Elisabeth Gjølme i Telenor Mobil til ITavisen.

For WAP-telefoner
Telenor Mobil tilbød i forrige uke, som den første teleoperatøren i verden kundene sine å bruke mobildata uten krav om et eget dataabonnement.

Nå kan du overføre data via din egen mobiltelefon og surfe på Internett uten å betale mer enn ordinære tellerskritt. Tilbudet er særlig beregnet på de nye WAP-telefonene.

Anbefaler
– Også de som surfer mye vil ha fordel av å inngå et eget GSM-dataabonnement. Da får de rimeligere tellerskritt på datatrafikken enn om de skulle betale ordinære tellerskritt, sier Gjølme.

– Hvor stor rabatten blir, avhenger av hvilken abonnementstype de har. De fleste vil uansett raskt spare inn de kronene abonnementet koster, hevder informasjonssjefen.

Stikkord: Mobil