Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Motorola med trådløs dansk vri

Motorola overtar aksjemajoriteten i danske Digianswer. Kjøpet gir Motorola en teknologisk ledelse innenfor de trådløse nettverksløsningene Bluetooth og Home RF.

Motorola

Motorola sendte onsdag ut en melding om at de overtar Olicoms andel i selskapet Digianswer. Dermed har Motorola sikret seg teknologisk førerskap innen for de trådløse nettverksløsningene Bluetooth og HomeRF, heter det beskjedent i pressemeldingen.

Motorola lover trådløse nettverksløsninger til forbrukermarkedet innen kort tid.

Kobles sammen
Bluetooth og HomeRF er begge trådløse standarder. De gjør det mulig å koble lokale datanett sammen med mobilt elektronisk utstyr i hjemmet. Lyd, video, bilde, tekst osv. kan trådløst utveksles mellom hjemmets voksende antall elektroniske system helt uten kabler.

– Motorola og Digianswer utgjør et sterkt team i dette hurtigvoksende marked, sier direktør og stifter av Digianswer Ole Jensen.

Ledende design
– Motorola er et solid og anerkjent teknologikonsern, som også er blant de ledende innenfor design og produksjon av halvledere til IT- og kommunikasjonsindustrien og har også en direkte adgang til et omfattende nettverk av salgskanaler, sier Jensen.

Stikkord: Mobil