Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MP3, DVD og CD i én boks

TerraTec M3Po er kanskje verdens første kombinerte CD- og MP3-spiller, men på det norske marked finnes allerede en kombinert CD-, MP3- og DVD-spiller til en langt gunstigere pris!

Raite AVPhile 715

Mandag skrev ITavisen om kombispilleren TerraTec: – Det er verdens første stasjonære MP3-/CD-spiller. Konkurrentenes produkter er ikke klare før i februar neste år, sa produktsjef Lars Bjaanes til ITavisen.

Bjaanes er produktsjef hos importøren Next AS som vil selge TerraTec-spilleren for 5.000- 5.900 kroner.

Alt i ett-boksen
Senere samme dag ble vi gjort oppmerksom på at Online Club (www.olc.no) selger en kombinert CD-, MP3 og DVD-spiller til ca 4.000 kroner inklusive frakt.

DVD-spilleren kan spille filmer uavhengig av hvilke soner de er produsert for, håndterer både NTSC og PAL bildesystemer, og spiller dessuten musikk-CD-er, Video-CD-er og CD-R-plater med MP3-filer.

Sparsomme opplysninger
Online Club påstår at de garanterer kvaliteten av produktet, men produktopplysningene er sparsomme. OLC gir overhodet ingen opplysninger om hvem som har produsert spilleren.

Ut fra fotografiet som OLC viser på sin nettside, og informasjon fra CoShopper kan det tyde på at denne spilleren er en Kiss 1302. Det kan også hende det er en Raite AVPhile 715.

Raite i Taiwan
Raite leverer en rekke slike spillere for et internasjonalt marked, deriblant nyere modeller med høyere bildeoppløsning, seks kanals audio og karokefunksjoner.

AVPhile 715 til 4.000 kroner fremstår nok likevel som et mer attraktivt tilbud enn TerraTec M3Po til 5.000-5.900, selv om den ikke har plass til en innebygd harddisk.