Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NetCom lover kontantkamp

NetCom er overrasket over at namsretten forbyr de å ta betalt for telefoner til Telepluss. NetCom vil fjerne gebyret i løpet av kvelden, men juridisk direktør Stein Ove Gordner (bildet) lover kamp.

Gordner, Stein Ove
Til tross for at Post- og teletilsynet (PT) med umiddelbar virking ikke ville stoppe tilbakering-tjenesten fra Telepluss, valgte NetCom å gå egne veier ved å prise tjenesten skyhøyt. Det har nå namsretten sagt nei til.

Pålegg
– Vi er overrasket over at namsretten avsier en kjennelse uten at vi får forsvare oss. Vi vil derfor begjære muntlige forhandlinger for å belyse vårt syn i saken, sier juridisk direktør Stein Ove Gordner i NetCom til ITavisen.

Han sier at NetCom selvfølgelig vil iverksette namsrettens pålegg, og regner med at ekstragebyret på callback vil bli fjernet i løpet av dagen.

Myndighetene
– Det er nå de telepolitiske myndighetene må komme på banen slik at de ikke blir overkjørt av sitt eget tilsyn (PT, red anm.). Vi er overbevist om at samferdselsdepartementet og stortinget ikke bifaller en slikt utvikling i telesektoren, sier Gordner til ITavisen.

Stikkord: Mobil