Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Aftenposten på WAP

Aftenposten Interaktiv lanserer seg på WAP (Wireless Aplication Protocol). Dermed blir deres nyheter tilgjengelig for mobiltelefoner og lommedatamaskiner med AWP-lesere.

– Vi tror at fremtidens Internett vil være en mobil kunnskapsbase man kan benytte uavhengig av sted og tid. I et slikt medium vil behovet for oppdatert og etterrettelig kvalitetsinformasjon være stort. Derfor lanserer Aftenposten Interaktiv en serie tjenester som gir deg tilgang til ferske nyheter fra nettredaksjonen i ulike kanaler, sier feature og multimediaredaktør Terje Avner i en pressemelding.

Aftenposten hevder å være først med nyeheter på WAP. En tittel også VG hevder å ha retten til…

Mer enn nyheter
Aftenpostens WAP-utgave (wap.aftenposten.no) vil inneholde de viktigste nyhetene innen kategoriene innenriks, utenriks, sport og økonomi.

Tjenesten vil bli utbygd med flere tjenester man kan ha nytte av når man er på farten. Den er også knyttet opp mot WAP-utgaven av Aftenpostens rubrikktjeneste, FINN, som lanseres onsdag. Aftenpostens WAP-utgave vil du kunne nå via Telenors WAP-portal som er under utvikling.

Stikkord: Mobil