Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Vil stoppe Kontanttilbud

Telenor er misfornøyd etter at Post- og teletilsynet lar Telepluss sine kontantkort-kunder ringe via Telenor mobil. Selskapet vurderer å følge NetCom med en ekstra avgift.

deskill.
Betaling
– Hvis det er riktig at vi ikke har fått medhold, vil vi vurdere hvordan vi skal ta betalt for merkostnader, sier informasjonsdirektør i Telenor Mobil, Elisabeth Gjølme til ITavisen.

Gjølme sier de må studere vedtaket grundig før de vurderer å iverksette mottiltak. Hun legger imidlertid ikke skjul på skuffelsen ved at Post- og teletilsynet, ikke respekterer Telenors anmodning om oppsettende virkning.

Må vente
Post- og teletilsynet vil fortsatt vurdere på ordinært vis om Telenor har plikt til å levere trafikk til Telepluss sin tjeneste. Denne avgjørelsen vil imidlertid ta lengre tid å behandle, enn begjæring om oppsettende virkning.Gjølme understreker at partene forhandler om en samtrafikk avtale og er åpen for at konflikten kan løses partene i mellom.

Stikkord: Mobil