Telianor

Annonse


Og barnet skal hete….TELARIS?

Telianor

Telaris er et enkelt navn å bruke av flere grunner. Blant annet beholder selskapet sin forbindelse til telebransjen, samtidig som det er mulig å bruke på de fleste, vestlige språk.

Den viktigste årsaken til at Telaris står sterkt er imidlertid at Telia allerede i flere år har brukt dette navnet på sitt eiendomsselskap. Dermed er navnet allerede registrert i Sverige, mens den norske registreringen i Brønnøysund ble foretatt i tidligere i år.

Telaris.com
Domenenavnet Telaris.com er også registrert av Telia, sammen med blant andre Telaris.no, Telaris.se og Telaris.dk, mens navnet foreløpig er uregistrert i en rekke andre europeiske land.

Annonse


Det betyr uansett at det er en enkel sak for Telianor å ta i bruk navnet, ikke bare på brevark og visittkort, men også på nettet.

1. november?
Ifølge Expressen er det juridiske forarbeidet allerede ferdig i mesteparten av Europa, men en juridisk tabbe medfører at det står igjen enkelte detaljer i USA – og det er dette som gjør at man likevel ikke har vært i stand til å gå ut med navnet nå.

Men de to eierne skal ha blitt endelig enige om navnet i løpet av forhandlingene på overtid natt til tirsdag. Offentliggjørelsen skal skje i løpet av november.

Til ITavisen har enkelte Telenor-ansatte har antydet at det skjer så tidlig som 1. november når første del av fusjonsprosessen skal være over.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse