telefon(gammel)

Annonse


Tele2 slår NetCom og Telia Norge

telefon(gammel)

Mens Telia og Telenor fortsetter sine politiske krangler, kupper Tele2 stadig flere kunder. Selskapet ligger langt foran de andre utfordrerne på privat telefoni.

Full fart
– Vi satser for fult fremover. Tallet på faste forvalgskunder fortsetter å stige over 100.000, men vi skulle jo gjerne sett en ekstra null bak tallet, sier adm. direktør i Tele2 Norge, Henrik Ringmar, til ITavisen.

Selskapet kjører tungt med vervekampanjer til prefikskunder og har vunnet flere kunder enn de andre utfordrerne i både Sverige og Norge. Ringmar mener også at fast forvalgskunder ringer mer enn andre, slik at selskapet får de beste kundene.

Annonse


Stoppet opp
Hos Telia Norge har det gått en god del tråere å få opp kundetallet.

– Vi fikk relativt raskt 60.000 kunder, men etter det har det stoppet litt opp, sier informasjonsdirektør Hanne Dirdahl i Telia Norge til ITavisen.

Hun understreker at salgsprosessen har lagt beslag på ressurser og at selskapet har ligget lavt med kampanjer i det siste. Etter det ITavisen erfarer er salget av Telia Norge nært forestående og kan bli avklart allerede denne uken.

NetCom har om lag 20.000 fast forvalgskunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse