Office 2000 (skjermdump)

Annonse


Gratis nettsted med Office 2000

Office 2000 (skjermdump)

Ifølge en pressemelding fra Guru er samarbeidsprosjektet mellom Microsoft og Mamut et ledd i Microsofts sterke satsning på web- og løsningsteknologi.

Mamut tilbyr tett integrasjon mot Microsoft Office 2000, og vil blant annet tilby Office Server Extensions. Det er blant annet mulig å gjøre Office 2000 dokumenter som Power Point-presentasjoner, Excel-regneark og Word-dokumenter tilgjengelig for omverden via nettstedet Mamut.com.

Enkelt?
Guru hevder i pressemelding at man med Mamut for Office 2000 uten spesielle forkunnskaper kan skape og vedlikeholde sitt eget nettsted. Det eneste som kreves er en PC med modem eller ISDN.

Mamut er en løsning som gir alle virksomheter muligheten til å lage egen hjemmeside på Internett. På denne måten får små- og mellomstore bedrifter mulighet til å tilby høyere servicenivå til sine kunder og partnere, ved at de kan bestille varer, registrere tilbakemeldinger og se nyheter fra virksomheten 24 timer i døgnet.