Bjørn B. Brøndbo

Annonse


Tele2-topp går til konkurrent

Bjørn B. Brøndbo

NetCom ruster nå for alvor opp sin nettsatsing. En egen stab blir dedikert til Internett, som skal rapportere til konsernsjef Terje Christoffersen via Klæbo.

Nettgründer
Haakon Klæbo er utdannet sivilmarkedsfører ved NMH i Oslo, og har en betydelig fartstid innen telebransjen, selv om han ennå ikke har passert 30. Siden 1995 var han instrumentell i oppbyggingen av Tele2 Norges avdeling.

Tele2 lyktes godt med sin strategi i privatmarkedet for Internett i Norge. Etter at både Telenor og Telia hadde spydd ut nok billige modemer slo Tele2 til. Ved å halvere prisen på abonnementet hanket de inn 60.000 kunder i løpet av kort tid, med langt mindre ressurser enn den svenske rivalen,

Annonse


– Det blir spennende å være med på en trådløs utvikling av Internett. WAP-portaler og e-handel kommer nå for fullt, sier Klæbo til ITavisen.

Kapasitet
– Det er gledelig at en så stor kapasitet innen Internett velger NetCom. Hans brede erfaring innen både telefoni og Internett gjør at han passer svært godt inn hos oss, sier informasjonsdirektør Per Bjørkum i NetCom til ITavisen.

Den 29 år gamle direktøren er gift, har ett barn og bor i Oslo. Han trer inn i den nye stillingen ved nyttår.

Annonse