Annonse


Tele2 mister ingen konkurrent

Som en del av fusjonen mellom Telia og Telenor vil Telia Norge bli solgt. Det er kjent at det er flere beilere til adm. direktør Bjørn Formo i Telia Norge, både med nasjonal og internasjonal forankring.

– Jeg tror en annen interessant aktør vil komme inn som kjøper av Telia Norge. Dermed blir det ikke slik at vi mister en konkurrent, sier Neeb.

Helt eller i stykker?
Det eneste som kan endre konkurransebildet noe, er om Telia Norge blir delt i deler og solgt stykkevis.

– Blir det et salg i deler, vil dette kunne føre til at vi i Tele2 blir Norges nest største teleaktør. Det vil nødvendigvis endre konkurransebildet noe for oss, sier Neeb, som alt i alt er fornøyd med at den største konkurrenten har fusjonert med Telia og er blitt enda større.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse