Ericsson R320 2stk

Annonse


Ericsson skal ta Motorola

Ericsson R320 2stk

– Målet er at vi skal være en av to i toppen når det gjelder mobilt utstyr på vei inn i neste årtusen, sa Kurt Hellstrøm, adm. direktør i Ericsson under en pressekonferanse i Genève mandag.

Mange følger Ericsson
Ingen tvil om at de flestes øyne er rettet mot Ericsson for tiden. Flere analytikere har satt spørsmålstegn i forhold til om det svenske selskapet klarer omstillingen etter en tid med nedturer.

Selv er de ikke i tvil.

Annonse


Kjempe i toppen
Ericsson har aldri tidligere sagt at de skal kjempe om tetplassen på mobilt utstyr som mobiltelefoner og bærbare PC-er. Mandag sa de det.

Og formelen er enkel: Kundeorientert satsing på et merke som allerede står sterkt i markedet.

Så langt har Ericsson vært nødt til å se ryggen både på Motorola og Nokia. Etter dagens pressekonferanse ser det i hvert fall ut til at Motorola må belage seg på å gå et steg lenger ned på pallen.

Best på tredje generasjon
Ericssons uttalelser har vært relativt beskjedne også når det gjelder selskapets satsing på tredje generasjons mobiltelefoni. Under Telecom Genève ’99 tok Ericsson bladet fra munnen.

– Vi skal bli best på fremtidens mobiltelefoni når vi går inn i neste årtusen, sa Hellestrøm som betegnet neste årtusen som det mobile millennium.

De siste ukene har det kommet mange produktnyheter fra svensken. Under Telecom-messen i Genève kom det imidlertid ingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse