Ericsson MP3-mobil

Annonse


Ericsson med MP3 på mobilen

Ericsson MP3-mobil

For et par uker siden lanserte Ericsson sitt Chatboard som gjør det enklere å skrive tekstmeldinger fra GSM-telefoner. I forrige uke presenterte selskapet en FM-radio for mobiltelefonen.

Prototype
Og nå viser altså svenskene frem MP3-spiller som kobles til mobiltelefonen. Foreløpig finnes spilleren bare som prototyp, men Ericsson regner med at MP3-spilleren er på markedet i begynnelsen av neste år.

Dermed begynner Ericsson for alvor å vise tenner. Musikk, tekstmeldinger og nyheter er nettopp det morgendagens mobilbrukere kommer til å etterspørre.

Annonse


Meget god lyd
ITavisen fikk teste MP3-spilleren noen minutter. Selv om vi bare fikk høre Totos gamle slager ”Africa” ble vi overbevist over lydkvaliteten, som holdt CD-kvalitet og vel så det.

MP3-spilleren har to ørepropper, gir selvfølgelig stereo og kobles til T28s på undersiden av telefonen. Nedlasting av musikk gjøres via nettet, for eksempel fra din PC, og inn på et 16- eller 32 Mbit minnekort.

T28s må oppgraderes
Dersom man hører på musikk og får innkommende samtaler, senkes lyden på MP3-spilleren og man er klar til å til å snakke.

Den MP3-spilleren Ericsson viste frem på sin stand var ikke kompatibel med T28s uten oppgradering av mobiltelefonen. Hvor kompatibel den endelige versjonen blir er ikke klart.