Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gratis mobildata fra Telenor

Tidligere har Telenors mobilkunder måtte betale ekstra for å motta datatjenester. Nå trenger du ikke eget abonnement for å surfe på nett.

Nokia 7110 (fokus)

– Men pass på – tellerskrittene tikker likevel inn.

Telenor Mobils kunder får tilgang til WAP uten å måtte ha et eget GSM Data-abonnement.Mobiloriginert trafikk (surfing) vil inngå som en del av kundenes abonnement hos Telenor Mobil – også for RingKontant-kunder.

Dyr surf
For mobilkunder som surfer mye på kveldstid kan det allikevel lønne seg å tegne mobildata. For kun 15 kroner i måneden i data-abonnement reduseres prisene med mellom 10 og 50 øre per minutt.

For en privat abonnent koster det 1,39 å snakke/surfe på kveldstid til Telenor Mobil, mens det per minutt med databonnent koster kun 0,89. Til fastnettet på kveldstid er prisreduksjonen også den samme.

Ikke kontant
Det er stadig mye billigere å surfe fra godstolen hjemme – 14 øre per minutt, uten noe som helst abonnement.Data-abonnementet er foreløpig ikke tilgjengelig for Ring kontant kunder, ifølge Informasjonsdirektør Elisabet Hegg Gjølme

Stikkord: Mobil