Nokia 7110 (fokus)

Annonse


Gratis mobildata fra Telenor

Nokia 7110 (fokus)

– Men pass på – tellerskrittene tikker likevel inn.

Telenor Mobils kunder får tilgang til WAP uten å måtte ha et eget GSM Data-abonnement.Mobiloriginert trafikk (surfing) vil inngå som en del av kundenes abonnement hos Telenor Mobil – også for RingKontant-kunder.

Dyr surf
For mobilkunder som surfer mye på kveldstid kan det allikevel lønne seg å tegne mobildata. For kun 15 kroner i måneden i data-abonnement reduseres prisene med mellom 10 og 50 øre per minutt.

Annonse


For en privat abonnent koster det 1,39 å snakke/surfe på kveldstid til Telenor Mobil, mens det per minutt med databonnent koster kun 0,89. Til fastnettet på kveldstid er prisreduksjonen også den samme.

Ikke kontant
Det er stadig mye billigere å surfe fra godstolen hjemme – 14 øre per minutt, uten noe som helst abonnement.Data-abonnementet er foreløpig ikke tilgjengelig for Ring kontant kunder, ifølge Informasjonsdirektør Elisabet Hegg Gjølme

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse