Håndfritt(button)

Annonse


Bank-duell om WAP

Håndfritt(button)Med WAP kan bankens regninger betales over mobiltelefonen. Omtrent samtlige norske banker vurderer slike løsninger.Men det er uenighet om hvilken av bankene som var først.Fokus erklærte 24. september 1999 at de ville lansere sine tjenester.- Fokus Bank er så vidt vi vet verdens første bank med WAP-tjenester. Vi har hatt et kappløp med bl.a. Merita Nordbanken, som nå må se seg slått på målstreken i kampen om å bli verdens første bank med WAP-tjenester, sa markedsdirektør Harald Lynum i Fokus Bank i meldingen som ble sendt ut.DnB mener også at de kan være den første norske bank som tilbyr ordinære banktjenester for WAP-telefoner.Tjenestene skal være tilgjengelige fra 1. november.Onsdag hevdet svenske Handelsbanken at de var først ute. Banken samarbeider med IBM om løsningene.- Vi har ikke greid å finne noen annen bank i verden som har fått dette til å fungere, sier økonomidirektør Cecilie Ditlev-Simonsen i følge Finansavisen.Hvilken bank blir den neste til å være først?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse