Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fastweb vokser raskt

For å klare pågangen fra markedet har gründer Jan Rune Størseth (bildet) sett seg nødt til å utvide sin stab. Her hjemme ansettes det åtte nye personer, mens det jaktes på folk i både Sverige og Danmark.

Størseth,Jan E.gif

– Vi ansetter åtte stykker her hjemme i disse dager. Øyvind Skatvet fra Bosch er allerede ansatt og vil ta seg av sponsoravtaler. Han vil bearbeide kundene og kommer til å få et stort ansvar innenfor kjedevirksomhet, sier Størseth.

Ny administrerende
Selskapets leder, Jan Rune Størseth, har også måttet vike sin plass som adm. direktør til fordel for Petter Løken. Størseth går over til en mer åpen rolle i selskapet under tittelen Founder.

Petter Løken har 12 års erfaring innen data- og internettbransjen. Han var blant annet med på oppstarten av Telenor Nextel i 1991. Løken har spesialisert seg på e-handel og internettstrategi i jobber hos Scandinavia Online og New Media Science.

Satser i Danmark
Men det er ikke bare i hjemlandet at Fastweb satser. Både Danmark og Sverige står for tur.

– Vi holder på med å ansette en gründer fra et av de største internettselskapene i Norge. Han kommer til å stå for satsingen i Danmark, sier Størseth.

– I Sverige har vi nå begynt å ansette folk. Vi har en konsulent som har satt i gang prosessen, men siden det er viktig å få de rette personene rusher vi ikke. Vi har ikke tid til å ansette feil folk, fortsetter han.

Fortrinn i Sverige
Størseth har stor tro på Fastweb i det svenske SMB-markedet, men er innstilt på at jobben kan bli tøff.

– Det svenske markedet er nok tøffere å jobbe i enn det norske. Svenskene er mer bevisste enn oss på Internett og de ligger nok et stykke foran Norge. Hvis du ser på de norske aktørene blir de ofte kjøpt opp. Fordelen for oss er at vi går inn i et nisjemarked som ingen har åpnet, sier Størseth til ITavisen.