Logitect trådløs desktop

Annonse


Trådløst mer effektivt

Logitect trådløs desktop

Databrukere sliter fortsatt med arbeidsmiljøet. 75 prosent synes at det burde gjøres mer for å forbedre miljøet rundt PC-en. Omtrent like mange mener også at grensesnittet mellom menneske og maskin bør forbedres.

De viktigste kravene
Riktig plassert skjerm, tilstrekkelig plass på skrivebordet, god belysning og bekvemmelighet, er de fire viktigste kravene til en god skjermarbeidsplass, mener de om lag 740 engelske, tyske og franske databrukerne som deltok i undersøkelsen.

Resultatene ble presentert på en pressekonferanse i Oslo sist fredag.

Annonse


Trådløst mer effektivt
Hva mener brukerne kan gjøres for å øke effektiviteten? Jo, det viktigste er å bruke utstyr som forenkler arbeidsoppgavene og å anskaffe komfortable kontormøbler.

Men også trådløst datatilbehør og utstyr som reduserer hyppige bevegelser, kan bidra til effektiviteten, mener de spurte.

Nye trådløse tastaturer
Logitech håper at økt fokus på arbeidsmiljøet vil øke interessen for deres nye trådløse produkter:

En pakkeløsning med ergonomisk Cordless Desktop Pro-tastatur og ergonomisk Cordless MouseMan Wheel-mus koster 1300 kr, mens klassisk Desktop iTouch-tastatur med Cordless Pilot Mouse koster 800 kr med moms.

Hvis du vil, kan du legge det trådløse Logitech-tastaturet med 2 meters rekkevidde, i fanget og lene deg tilbake.

Et klikk til Internett
Spesialtastene på tastaturene og det medfølgende programmet iTouch gir ettklikks adgang til startside, favoritter, e-post og søkeverktøy.

Tastaturene har dessuten betjeningsklapper for CD-ROM-spiller og volumkontroll, og følges av et jukeboksprogram for MP3 og andre lydfiler.

250 millioner mus
Logitech lanserte sin første trådløse mus allerede i 1991, men hittil utgjør de ”haleløse” bare 3 millioner av de 250 millioner musene firmaet har produsert opp gjennom årene.

Sveitsiske Logitech er verdens største museprodusent, og produserer nå 50 millioner mus og 10 millioner andre produkter i året. Omsetningen er på 3,5 milliarder kroner.