Sense mobil

Annonse


Knallavtale for Sense

Sense mobil

Etter lenge å ha pratet om en strategisk leverandøravtale, uten å nevne noen interessenter, kan Sense endelig slå i bordet med et anerkjent selskap. Avtalen med Lucent er på 100 millioner kroner og omhandler levering og finansiering av utstyr.

Sense-kamerater
– Kontrakten er en viktig milepæl for oss. Den skal bidra til å realisere selskapets nordiske og europeisk ekspansjonsplaner, sier Nadir Nalbant til Dagens Næringsliv.

Leverandørvalget er kanskje ikke helt tilfeldig, da det dreier seg om en avtale med tidligere adm. direktør for Sense Norge, Matthias Peter. Etter at gamle Sense, ledet og eid av telesluggeren Trygve Tamburstuen, gikk konkurs i mars fant Peter omsider veien til Lucent.

Annonse


Knekker roamingkartel?
Takket være Elkjøps oppkjøp i Sense har den virtuelle operatøren distribusjonsmakt i hele Norden. Via sin internasjonale IMSI-kode vil Sense skape et pannordisk mobilnett uten å betale skyhøye roamingavgifter.

Visjonen avhenger imidlertid av tilgang til mobilnettene, noe som kostet gamle Sense livet. Som ITavisen skrev i forrige uke har Telenor og Sense forhandlet i tre måneder uten å bli enige om denne tilgangen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse