Annonse


Pusser opp mobilsvar

Etter hvert vil du for eksempel ha mulighet til å legge inn to beskjeder – en for jobb og en privat.

Meningen er at mobilsvar skal bli både lettere og enklere å bruke. Omleggingen vil være gjennomført for samtlige abonnenter i begynnelsen av oktober, heter det i en pressemelding fra Telenor Mobil.

Lettere å slå av
Ole Tom Nomeland, informasjonssjef i Telenor Mobil, håper at omleggingen vil gjøre at enda flere tar tjenesten i bruk.

– Da blir det mye lettere å slå av mobiltelefonen på steder hvor det ikke er praktisk å la det ringe. Jeg tror fokus på mobilvett er viktig, og vårt beste svar er å slå av mobilen, og la samtalen gå til mobilsvar. Da kan man heller ringe tilbake senere, uten å være til sjenanse for andre, sier Nomeland.

Annonse


– Alle kunder hos Telenor Mobil har mobilsvar fritt inkludert i abonnementet, kundene betaler bare for bruk, understreker han.

Egen velkomsthilsen
Hvis den som ringer deg hører din stemme i velkomsthilsenen, øker sjansen for at de vil legge igjen beskjed, mange legger rett og slett på hvis de derimot hører en standardhilsen. Med ny MobilSvar blir det enda enklere:

Slik gjør du fra din mobiltelefon:

  1. Ring MobilSvar-nummeret ditt
  2. Du får høre hvor mange nye beskjeder du har
  3. Tast * etterfulgt av 8
  4. Les inn ”Din egen velkomsthilsen”

– Mange kunder har gitt oss tilbakemelding på at tasten for å ”Slette beskjed” burde flyttes. Dette har vi tatt konsekvensen av, og flyttet funksjonen fra 1 til 3. Det betyr at du nå må taste 3 mens du hører på en beskjed hvis du ønsker å slette den. Tasten 1 vil fra november benyttes for ”RingTilbake”, sier Nomeland i pressemeldingen.

Nummervisning
Du kan nå få se telefonnummeret til vedkommende som la igjen den siste meldingen på din MobilSvar. Nummeret vil vises i varslingen du får når du har fått ny melding, forutsatt at nummeret til den som ringte er tilgjengelig (ikke hemmelig eller lignende).

Nå kan du velge om du vil ha opplest tidspunktet meldingen ble lagt inn og fra hvilket telefonnummer meldingen ble lest inn. Du kan også få informasjon om hva du kan gjøre når du hører på meldingene, for eksempel spole noen sekunder tilbake, hoppe til neste melding, høre en gang til og så videre.

Bytt mellom to velkomsthilsener
For de som ønsker det, er det mulig å lese inn to egne velkomsthilsener. Dette kan være praktisk hvis du bruker mobiltelefonen din både i jobben og privat.

Hvis du ønsker å bruke en standardhilsen, blir det nå enklere for dem som ringer å vite at de er kommet fram til riktig nummer. Som en del av standardhilsenen vil det nummeret innringeren slo, bli lest opp.

“Ring Tilbake”
I november får du enda en ny mulighet. Telefonnummeret til den som ringer deg blir da automatisk koblet til meldingen vedkommende legger igjen på svareren.

Ved å taste “1” samtidig som du hører på beskjeden, vil MobilSvar ringe opp dette telefonnummeret for deg. “Ring Tilbake” vil bli tilgjengelig for alle abonnementstyper, med unntak av RingKontant og de som har BeløpsStopp tilknyttet sitt abonnement, heter det i pressemeldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse