Mobiltest vignettpåske 04

Annonse


Mobiltesten

Mobiltest vignettpåske 04Det siste året har det skjedd en enorm utvikling i mobilverdenen, med introduksjonen av kameramobiler som ett av de viktigste trekkene. Derfor har vi nå gjort en kraftig oppdatering av ITavisen.nos tradisjonsrike mobiltest.

Alt på samme sted

Tidligere hadde ITavisen.no tre forskjellige kategorier som vi testet telefoner i. Dette har vi nå gått bort fra. Alle telefoner vil man få opp i en stor oversikt. Dette fordi vi så at kategoriene fløt mer eller mindre over i hverandre, og at mange kjøpte telefoner på tvers av dem.

Vi mener også at det er en fordel å få alle testene presentert på samme måte. Derfor har vi introdusert det klassiske terningkastet på mobiltesten også. I den store oversikten vil du finne oversikt over telefonene, med pris og terningkast. Samtidig vil du kunne sortere både på navn, pris og terningverdi.

Grundige tester

Samtlige telefoner har gjennomgått en kritisk test. Vi tester samtlige funksjoner i telefonene og legger vekt på både menyer, funksjoner og funksjonalitet.

Annonse


Nederst i hver test vil du hele tiden se en tabell med tekniske spesifikasjoner. På høyre side i artiklene finner du terningkast, en liste over fordeler og ulemper med telefonen, samt en link til de offisielle produktsidene.

Studér detaljene

For å sikre at dere skal få tatt en skikkelig god titt på telefonene før dere løper ut for å kjøpe har vi også fått vår fotograf Per Ervland til å ta en rekke bilder av telefonene. Disse legger vi inn i en bildekarusell, slik at du kan studere detaljene i ro og mak:

Her ser dere noen av de mobilene som nettopp er testet.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Testen vil du finne kontinuerlig oppdatert på: www.itavisen.no/mobiltesten.html. Du finner den også ved å velge den fra menyen til venstre på sidene våre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse