Annonse


Enklere å koble Palm til PC-en

Denne teknologien gjør at det er mulig å serietilkoble opp til 36 forskjellige eksterne enheter til en enkelt PC, skriver Palm Computing i en pressemelding.

Utveksler data
USB-standarden har vunnet bred aksept verden over, og finnes i dag i de fleste Intel-baserte PC-er samt i PowerMac og iMac. Palm Computings lomme-PC-er kan via synkroniseringsenheten og HotSync-teknologien dermed utveksle data med nesten alle moderne PC-er på markedet.

– Markedet for Apple-maskiner kan ikke ignoreres. Med mer enn to millioner solgte iMacs og 140.000 forhåndsbestilte iBooks er det et viktig marked for PalmComputing, sier Anne Marie Bourcier, markedsansvarlig for Palm i Europa.

Annonse


– Vårt erklærte mål er å forenkle utveksling av data, og PalmConnect USB kit løser denne oppgaven fullt ut. At Palms produktserie nå er kompatibel med de to viktigste plattformene på markedet, bekrefter vår styrke, sier Bourcier.

Enkel installasjon
Installasjonen er enkel og skjer ved at USB-kabelen kobles sammen med seriekabelen til bordladeren som følger med Palm-maskinene. Den nye maskinvarepakken inneholder også den siste versjonen av Palm Desktop 2.5 for Macintosh, samt drivere til Windows og Macintosh.

PalmConnect USB kit gjør Palm kompatibel med 80 prosent av alle bærbare PC-er som er lansert siden 1998. Settet er klart for levering i løpet av oktober til en pris på ca. 400 kroner, eksklusive moms, melder selskapet.