Annonse


– Telianor skal hete PS

Dette skal ha blitt bestemt av styrene i selskapene for flere uker siden. Designbyrået Interbrand i London har skapt det noe spesielle merkenavnet.

VG var de første som avslørte funsjonsplanene mellom teleselskapene i fjor.

Dersom ryktene denne gangen stemmer, er det litt underlig at domenenavnet peopleofscandinavia.com/net/org ikke var registrert. Dette ble for øvrig allerede søndag morgen registrert av en privatperson i Larvik!

Selv fikk undertegnede uten problemer registrert psmobil.com. Telia/Telenor er herved hjertlig velkommen til å overta det til netto pris. Litt hjelp trenger de kanskje, når det meste av informasjonen til stadighet kommer gjennom landets største tabloidavis, være seg planlagt eller ei.

ITavisen kommer med mer om saken utover mandagen.