Annonse


Først med Internett-TV

Ett hull i veggen. PC, telefon og TV kobles til samme bredbåndstilslutning i boligen. Dette vil Telia og Bredbandsbolaget tilby i sine planlagte bredbåndsnett allerede neste år.

Priskrig gir rask utbygging
Klarer bredbåndstilbyderne å senke prisene både på Internett, telefoni og kabel-TV-tjenester er det forventet at utbyggingen av bredbånd til borettslag i Sverige vil øke raskt – og priskrigen er allerede i gang.

Teleoperatører og kabelselskap slåss i første omgang om de 1,8 millioner husholdningene som bor i borettslag.

Lav, lavere, lavest…
Bredbandsbolaget, som allerede har fått en rammeavtale for 350.000 borettslagsleiligheter, fikk avtalen fordi de lå lavest i pris.

Annonse


Bredbandsbolaget tilbyr en tilkoblingsavgift på 2.000 kroner og 200 kroner i måneden for ubegrenset Internett-trafikk. Avtalen ble gjort med en av Telias gamle, gode kunder.

Telia har allerede lagt seg under denne prisen, og tilbyr en tilkoblingsavgift på 1.500 kroner og en fast månedsavgift på 200 kroner uansett oppkoblingstid.

Mer enn Internett
Både Telia og Bredbandsbolaget ligger i startgropen for å lansere en rekke tjenester i tillegg til de vanlige Internett-tjenestene.

Digital-TV, bestillingsvideo, radio, spill, underholdning, IP-telefoni, fjernundervisning og telependling mellom hjem og arbeid er tjenester som vil bli komme.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse