Annonse


Tieto kjøper ScaNet

TJ Tieto og ScaNet har signert en avtale om oppkjøp av ScaNet. Avtalen gjennomføres ved bytte av aksjer, heter det i pressemelding fra ScaNet.

Kjøper mye
Det norske selskapets nåværende eiere mottar 369.525 aksjer, dette representerer 7,3 prosent av TJ Tieto. Selskapet er børsnotert i Finland.

TJ Tieto har gjennom en rekke nordiske oppkjøp de to siste årene posisjonert seg som en leverandør av IT-løsninger innen Lotus/IBM- og Microsoft-plattform.

Komplett på nett
Selskapets digitale kommunikasjonsstrategi dekker et spekter av kunnskap og løsninger fra konsept og design til forretningskritiske løsninger. TJ Tietos norske datterselskap TJ Solutions og ScaNet vil etter oppkjøpet kombinere sine produkter og tjenester for å tilby det norske markedet komplette løsninger for Inter-, intra- og ekstranett. (I*net)

Annonse


– Vi har i den siste tiden hatt mange internettselskaper på døren, men vi mener at valget av TJ Tieto vil gi oss de beste muligheter til å videreutvikle forretningskritiske I*net-løsninger for våre kunder, sier adm. direktør Espen Halvorsen i ScaNet.

ScaNet og TJ Solutions i Norge vil fortsette å levere sine eksisterende løsninger for det norske markedet. Selskapene vil i løpet av høsten slå sammen sine virksomheter.

40 ansatte
– TJ Solutions har hatt en sterk vekst i år, og vi mener dette vil komplettere våre løsninger og gi våre kunder en utrolig merverdi. Med 40 ansatte vil vi kunne dekke den sterkt økende etterspørselen etter våre felles løsninger, adm. direktør sier Stein Arne Normann i TJ Solutions.

ScaNet har etter to år i det norske markedet posisjonert seg blant de største leverandørene av I*net-løsninger, og har samtidig utviklet to produktkonsept; ScaNet.Publish og ScaNet.Gate.

Tieto er på det nordiske markedet sterke konkurrenter til norske Merkantildata og Telenor Bedrift, samt svenske WM-Data.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse