Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gratis virusprogram til PC-en

Alle PC-er burde være utstyrt med virusbeskyttelse. Det mener Computer Associates som nå gir bort sitt antivirusprogram Inoculate It til privatpersoner.

Virus (tegning)

I slutten av forrige uke gikk Computer Associates ut med en advarsel mot et nytt datavirus. Viruset bærer det fryktinngytende navnet Cholera og det kan spre seg som pesten via adressebøkene i alle typer e-postprogram.

Rett til beskyttelse
Viruset har ennå ikke spredt seg på alvor, men Computer Associates tilbyr nå gratis nedlasting av programmet Inoculate It Personal Edition. Tilbudet omfatter også nye oppgraderinger og online-support.

– Den kraftige økningen i bruk av hjemme-PC og stadig nye virus er et stort problem. Vi anser at det er en rettighet å ha tilgang på en fullgod virusbeskyttelse, sier Christofer Björkvall i Computer Associates til Computer Sweden.