Apple G4 m/flatskjerm

Annonse


Vanskelig å oppgradere til G4

Apple G4 m/flatskjerm

Problemet ligger i at Apple visstnok skal ha lagt inn en instruksjon i en ROM-krets på en del maskiner. Instruksjonen sjekker om det er en G3- prosessor i Mac-en. Gjør det ikke det kan ikke maskinen starte.

Rykter på nettet
Ryktene om denne instruksjonen har versert på nettet i lengre tid, og nå har endelig Apple kommentert ryktene i et diskusjonsforum:

– Apple har aldri markedsført at de blåhvite G3-ene kan oppgraderes til en G4.

Jobber med løsning
Powerlogix, som produserer oppgraderingskort til Mac, sier at de jobber med å finne en løsning for å komme rundt problemet, men at inntil de har funnet en slik løsning bare kan oppgradere noen G3-er, skriver Macworld.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse