Apple G4 m/flatskjerm

Annonse


I kø for Apple G4

Apple G4 m/flatskjerm

Apples toppsjef Steve Jobs presenterte den nye generasjonen Mac-er for det profesjonelle markedet på den grafiske Seybold-messen nylig.

Nye maskiner basert på G4-prosessorene hadde imponerende ytelser, men demonstrasjonen ble gjort med en toppmodell med en prosessor med klokkefrekvens på 500 MHz. De to toppmodellene har også annet hovedkort enn den modellen som nå sendes ut.

Stor optimisme
Optimismen på de nye modellenes vegne er stor.

Annonse


– Vi har ikke annonsert. Det er ryktet som har spredd seg veldig raskt, sier Odden.

Apple Norge venter den første forsendelsen i midten av neste uke. Det blir av den enkleste modellen med klokkefrekvens 400 MHz.

Topp i oktober
Når det gjelder de to toppmodellene så regner Apple Norge med å få dem i uke 2 i oktober.

– G4 et forvarsel at her skal det være vanskelig for våre konkurrenter å holde følge, sier Odden.

Bærbar Mac
Den fargesterke bærbare maskinen iBook kommer i norsk versjon i oktober. Hittil er det kommet to maskiner som er vist frem. Odden er også optimistisk når det gjelder salget av de bærbare maskinene til forbrukermarkedet.

– Heller ikke på disse maskinene er det brukt en krone til markedsføring. Men allerede de bestillingene vi har inne får vi store utfordringer med å skaffe nok maskiner i høst. Og jeg tror også at når maskinen først er ute i markedet vil salget rulle videre som en snøball, sier Odden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse