Motorola v3688 (sølv)

Annonse


Motorola med eksklusive feil

Motorola v3688 (sølv)

Feilene det snakkes om er i første rekke at høyttaleren faller ut. En annen feil som blir nevnt er at samtaler blir brutt og at stolpene som viser hvor god dekning man har faller helt ned.

Hørt om høyttalerfeil
– Jeg har hørt om tilfeller der det har vært et høyttalerproblem på v3688, men det er ikke snakk om noen gjenganger, sier Ole Høgtun i Motorola til ITavisen.

Lars Iversen, servicesjef i Motorola Norge, bekrefter Høgtuns uttalelser:

Annonse


– Feil forekommer på de fleste apparattyper. Vi har mange telefoner ute i markedet, men å si at man kan se noe mønster i feilene er ikke rett.

Sterkt overdrevet
Iversen fører statistikk og mener at dersom noen sier at samme feil går igjen på v3688 er det sterkt overdrevet.

– Det har vært bra salg på v3688-telefonen, og det er en meget bra telefon. Prisen er relativt høy og en del som kjøper telefonen synes sikkert at feil ikke burde forekomme. Siden v3688 er en statustelefon er den mer synlig i markedet. Når det da forekommer feil på den er det mange som snakker om det, sier Iversen om ryktene.

Innrømmer feil
Iversen innrømmer likevel at det var feil på de 30-40 første eksemplarene av v3688 som kom på markedet.

– Det var en feil som gjorde at telefonen gikk over i såkalt sleep-mode. Det førte til at samtaler ble brutt, men disse telefonen er skiftet ut.

VIP-service
Motorola har en såkalt VIP-service for StarTac-telefonene, V-, og L-serien. Det betyr at om du oppdager feil på telefonen din og ringer kundeservice får du en ny i løpet av tre til fire timer.

Denne VIP-servicen får du uansett hvor du bor, så lenge det er i Oslo eller andre større byer.

Ny Motorola
Motorola kommer med en oppgradert versjon av v3688. Den nye versjonen kommer i flere farger og skal etter det ITavisen vet ha både talestyrt oppringing og båndopptaker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse