Størseth, Jan Rune

Annonse


Penger i kassa for Fastweb

Størseth, Jan Rune

– I og med at vi ekspanderer så kraftig som vi gjør og med tanke på den nordiske satsingen er disse pengene veldig viktig. Den vil også hjelpe oss når vi nå snart vil lansere nye volumprodukter mot SMB-markedet, sier Jan Rune Størseth til ITavisen.

Aksjer blant de ansatte
De 10 millioner kronene kom inn i selskapet etter en rettet emisjon mot private investorer, og de nye aksjene som er utstedt representerer 10,4 prosent av den utvidede aksjekapitalen.

Det er en gruppe på 40 norske og utenlandske investorer som har gått inn med pengene. Etter emisjonen sitter allikevel de ansatte på 17,7 prosent av aksjene i selskapet.

Annonse


Nordisk satsing
– Nå kjøres XpressWeb ut i Sverige og Danmark sammen med XpressShop og NettVisitt. Vi har også et nytt produkt på trappene, som vi regner med at vil slippes i løpet av en måned, sier Størseth.

Den nordiske satsingene vil også bety ansettelse av flere mennesker i selskapet, og da ITavisen snakket med Størseth var han på vei til Stockholm for å koordinere aktiviteten hos ”Söta bror”.

– Vi ansetter flere medarbeidere i Sverige om dagen, og i Danmark er dette rett rundt hjørnet. Samarbeidet med Ingram Micro vil allikevel være noe av det viktigste når det gjelder den nordiske satsingen, sier han.

Gode tider
Det er tydeligvis gode tider hos Fastweb. Nyingåtte avtaler med Intersport, Commit og Dagbladet har vist at selskapet er i medvind.

– Commit bestilte 700 XpressWeb-pakker i løpet av en måned, og det er mye som tyder på at denne kjeden kommer til å ble en veldig viktig kunde for oss, sier Størseth.