Annonse


Lavere IT-kostnader med ASP

ElTele mener ASP-tjenester er ett av de viktige temaene under årets Norbit-messe som åpner i neste uke.

”ElTele Rogaland kan som de første i Norge lansere en helt ny løsning for bruk av IT i næringslivet. Gjennom selskapets fibernett og sammen med store partnere distribuerer selskapet nå en ny tjeneste som blant annet inneholder ASP-tjenester”, heter det i en pressemelding fra ElTele.

– Vekstbransje
Selskapet hevdet dette for tiden er en stor vekstbransje i det amerikanske markedet, som har kommet langt med både hastighet og kapasitet på nettverkene (se lenker nedefor). Hastigheten og kapasiteten på tele- og datanettet til ElTele gjør det nå mulig å plassere servere og programvare hos ElTele (www.endelig.net).

”Med lanseringen av dette produktet er det ikke nødvendig med egne servere eller egne store programpakker for bedriftskundene. Kundene vil få økt tilgjengelighet, nyere versjoner, og det er lett å tilpasse kapasiteten når antall brukere av nettverket endres”, skriver ElTele.

Annonse


Testutfordring
Testing og prøving av ny programvare er en utfordring for mange. Det er både vanskelig og ofte plundrete.

– Med tilgangen til ”Endelig” er det mulig å teste programvaren uten den vanskelige installeringen. Gjennom fibernettverket til ElTele Rogaland får kundene direkte adgang til servere, programvare eller avanserte applikasjoner, hevder ElTele.

– Frigjør ressurser
– Navnet på produktet, Endelig, gjenspeiler brukernes ønsker om et produkt og en løsning som ikke krever store ressurser til vedlikehold og investeringer. Vi tar hånd om oppdatering, installering og service for kundene som bruker våre tjenester. Dette frigjør både interne ressurser og sparer mange selskaper for store kostnader i stadig fornyelse av teknologien, sier markedssjef Eirik Gundegjerde i ElTele Rogaland.

Les mer om ASP-nyheter på: www.aspnews.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse