Annonse


Send en bønn til Gud over nettet

Det er nettstedet www.newprayer.com som kommer med dette tilbudet. Her hevdes det at Guds siste kjente oppholdssted var i sentrum av det ”Big Bang” som markerer begynnelsen på universet.

Hva er vel da mer logisk å sende sine bønner direkte til dette stedet? Man er jo nærmest skråsikker på at Gud da får dem og sjansene for å bli bønnhørt øker dramatisk…

Kun 40 kroner
Newprayer.com hevder å ha bygget en radiosender som har kontakt med dette senteret og for skarve fem dollar eller i underkant av 40 kroner, kan du sende en bønn over e-post til dette nettstedets e-postadresse. Herfra blir bønnen din så slynget ut i verdensrommet og direkte til Gud.

Synes du dette tilbudet er godt, har Newprayer mer på lager. Du kan forhåndsbetale seks bønner. I så fall får du et avslag på fem dollar (40 kroner), og en av bønnene sendes dermed gratis. Satser du 75 dollar (760 kroner) kan du sende hele 20 bønner direkte til Gud. Kredittkort aksepteres selvsagt.

Annonse


Egen side for de bønnhørte
Nettstedet sørger for inspirasjon og meditative tekster mens du formulerer bønnene dine, og det finnes til og med en side hvor bønnhørte kan melde tilbake og fortelle om hvordan Gud har hørt deres bønner. Ikke overraskende er det ikke en eneste melding på denne siden i skrivende stund.

Vi tror nemlig man skal være særdeles sterk i troen for å benytte seg av dette tilbudet.

Bedriften som står bak nettestedet har hittil vist seg å være umulig å lokalisere rent geografisk.

Anbefaler en viss skepsis
Susan Grant, som er daglig leder for den amerikanske forbrukerforeningens overvåkingsorgan mot svindel på Internett, Intenet Fraud Watch, sier at forbrukerne gjør klokt i å behandle Newprayers tilbud med en viss skepsis.

Overfor New York Times minner hun om at den amerikanske forbrukerforeningen mottok 7.700 klager om svindel via nettet i 1998. Hittil i år har klageflommen kommet opp i over 6.000.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse