Nokia 7110

Annonse


Reuters på WAP

Nokia 7110

Stadig flere tjenester forberedes for WAP, og Reuters slenger seg med. Sport, finans og vanlige nyheter fra nyhetsbyrået vil være tilgjengelig når tjenesten lnaseres.

Viktig tjeneste
Nokia og Reuters har inngått en samarbeidsavtale om å utvikle felles tjenester.

– Et strategisk mål! Vi har ry som den ledende leverandør av nyheter til Internett. Den logiske konsekvensen av dette er å lage en mobil nyhetstjeneste for våre kunder, slik at de har tilgang til informasjon, uansett hvor de er, sier direktør Jonathan Baile i Reuters Wireless Services.

– Nokia har for tiden 20 pilotprosjekt gående med innovative operatører over hele verden. Reuters nyhetstjenester er et viktig tillegg til de tjenestene som allerede blir tilbudt i pilotprosjektene, sier visepresident Pekka Salonoja i Nokias avdeling Wireless Data Server Systems.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse