MotHer (NetCom)

Annonse


NetCom gjør alvor av nettsatsing

MotHer (NetCom)

– Stillingsutlysningene har sammenheng med vår strategi som er en kombinasjon av Internett og GSM. GSM er fortsatt bærebjelken, men vi vil inn på de delene av Internettmarkedet hvor vi kan utnytte vår GSM-plattform. Som for eksempel WAP, Mother og ISP (Internett-tilbyder), sier Bjørkum til ITavisen.

Han mener det viktig å gi et totaltilbud til en riktig pris, noe han tror vil øke kundelojaliteten til NetCom.

Mygg på web?
ITavisen kan lett se at selskapet vil generere betydelig teletrafikk via ISP-tjenesten, men tror det kan bli vanskeligere å hevde seg i portalkampen mot etablerte innholdsaktører som SOL, Spray/ Nettavisen ogTV2.

Annonse


Hvordan skal NetCom kunne vinne annonseinntekter og transaksjonsinntekter i webmarkedet?

– Annonseinntekter er kun en liten del av vår budsjetterte omsetning på Internett. Vi skal lansere i september av to grunner. For det første skal vi tjene penger i løpet av kort tid. For det andre forbereder vi oss på neste generasjons mobiltelefoni (UMTS) der mobil og Internett smelter sammen, sier Bjørkum.

Bjørkum ønsker ikke å si nøyaktige hvilke forventinger selskapet har til trafikkvolum eller ranking på den norske webtoppen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse